Konstrotting – Köp nya utemöbler

AfOtto

Konstrotting – Köp nya utemöbler

Uteliv och semester på resande fot eller avkoppling på hemmaplan, vad väljer vi sommaren 2022. Sommaren står för dörren, drivmedelspriserna skjuter i höjden, livsmedelspriserna ökar dramatiskt och även räntorna är på väg upp.  Kanske funderar fler av oss på hur semestern sommaren 2022 kommer att bli och hur vi väljer att njuta av den?

Har vi råd med bilsemester i år?

Självklart är det individuellt, men generellt blir det dyrare att semestra i Sverige då inflationen april 2022 nu tagit rejäl fart uppåt. Köpkraften urholkas och vi får mindre ting, upplevelser och valuta för pengarna. Restaurangbesök blir dyrare och även upplevelser kostar mer sommaren 2022 jämfört med tidigare år. Skall vi stanna hemma denna semestersommar också trots att pandemin klingat av och restriktionerna är över?

Kanske bör man dra in på resandet, spara pengar och istället spendera mer tid på hemmaplan.

Bygg pool, gör om i trädgården, köp nya utemöbler, renovera huset är några av de saker du kan göra i sommar om orken, kapitalet och viljan finns. Det finns mycket att göra på hemmaplan för den som väljer bort semesterresan i år. Semesterresan konsumeras upp, plånboken töms och endast bilder och minnena finns kvar, dock består en förändring på din hustomt som exempelvis poolbygge, altanbygge eller nya utemöbler.

Projekt utomhus på din hustomt begränsas bara av din fantasi, poolbygge, altanbygge, trädgårdsanläggning, växthusbygge, dammbygge mm är några exempel på göromål. Välj rätt och ta in proffshjälp vid planering och genomförande om det känns svårt, övermäktigt eller du kört fast i ditt projekt.

Om du inte orkar bygga i sommar så fundera på möjligheterna att förändra och förnya din altan eller uteplats enkelt med nya utemöbler. Välj rätt utemöbler, leta runt bland flera butiker och om du kan vänta köp tills hösten då rean av utemöbler börjar. Vill du njuta av sommaren med nyinköpta utemöbler nu så är utbudet stort både i fysiska butiker och nätbutiker. Materialval som klassisk teak, massivt akaciaträ eller underhållsfri konstrotting med aluminiumstomme, valen är många.

Kanske skippar du bilsemestern i sommar och väljer därmed bort dyra drivmedelskostnader och istället kopplar av på hemmaplan sommaren 2022 liggandes i en bekväm solstol eller halvliggandes i en lyxig loungegrupp.

 

 

Om forfatteren

Otto administrator