Säg det med ballonger

AfOtto

Säg det med ballonger

Är du i behov av att göra en speciell begivenhet extra festlig? Då är ballonger ett bra supplement. Till ett varje festligt tillfälle är ballonger med tryck nämligen alltid lämpliga att dekorera med. Ballonger ger snabbt en festlig stämning och gör alla glada – stora som små. Och det är möjligt att få dem med eget tryck så de är gjorde till precis ditt bröllop, barndop, företagets sommarfest, din tjejkompis’ möhippa, din kollegas jubileum, den runda födelsedagen eller vilken som helst festlig anledning.

 

Inte annat än möjligheter

Med ballonger i alla regnbågens färger och fler olika storlekar är den störste utmaningen nästan att välja. Det finns många vackra möjligheter, men som tur är färgerna också vackra tillsammans. Om olika storlekar och färger sättas ihop får din dekoration ett riktigt vackert uttryck. De finns som standard latexballonger producerat i 100% biologisk nedbrytbart material. Du kan få fina effekter genom att använda ballonger med färger i pärlemor. Det ger en delikat och riktig fin dämpat färg på ballongerna. Du kan supplera med transparente ballonger eller kanske den exklusive serien inspirerat av macarons. För extra wow-effekt är det möjligt att dekorera med ballonger i krom-metallfärger. 

 

Skapa en vacker ingång med en ballongbåge

Om ditt kalas ska göra ett extra intryck kan du göra en ballongbåge. Det kan du göra genom att sätta ballonger i olika storlekar på ett girlangband till ballonger. Ett sådant band är typisk 5 meter långt och det finns därför massor med plats för vackra ballonger. Det behövs ungefär 75–100 ballonger för att det ska bli en vacker ballongbåge. Ett säkert sätt att imponera gästerna på.

 

Få en ballong i handen med en ballongpinne

Ska ballongerna bäras runt på ett vackert sätt? När du sätter dina ballonger på en pinne får du dem fram i världen och gör dem enkla att bära. De produceras i 100% komposterbart material och är tillverkade av papper. En åtgärd i dessa tider när man verkligen behöver tänka på miljön.

Ballongsnöre är också ett effektivt sätt för att ta din ballong med dig. Snören har även en stängningsmekanism så man undviker kämpa med att knyta ihop ballongerna och riskerar att de tapper luft. En enkelt och effektiv lösning som håller koll på dina ballonger.

 

Välj en pump och gör arbetet enklare 

En handpump gör att du släpper göra det slitsamma arbetet med att blåsa ballonger. Ballongen placeras enkelt i änden och blåsas efteråt upp. Om det ska vara extra enkelt finns det också elektroniska ballongpumpar som blåser upp dina ballonger på få sekunder. Du kan du enkelt spara tid och få de vackra ballongerna upp till dekoration och glädje.

 

Om du skulle ha blivit sugen och ha lust att kliva in i denna fantastiska, färgrika värld av ballonger kan du hitta ett vackert sortiment här.

Om forfatteren

Otto administrator