En guide till er semester i Cape Coral, Florida

AfOtto

En guide till er semester i Cape Coral, Florida

Planerar ni en semester till soliga Cape Coral i Florida? Då har du hittat helt rätt. Cape Coral är en vacker kuststad i Lee County med en uppsjö av roliga aktiviteter för er semester. Det finns även bra och prisvärda alternativ när det kommer till boende, både om du reser solo eller med familjen.

Vatten i fokus

Med rekordmånga soltimmar och milslånga stränder så är Cape Coral är en utmärkt destination för solälskaren. Besök populära stränder som Cape Coral Yacht Club Beach, Tarpon Point Beach eller Fort Myers Beach för att sola, bada och koppla av. Det går dessutom utmärkt att utforska området genom att ta en båttur. Hyr en egen båt, gå med på en guidad tur eller ta en delfinsafari för att se Floridas marina liv och njuta av den vackra kustlinjen. Ni kan även hyra en kajak eller paddleboard och utforska kanalerna och mangroveskogen. 

Cape Coral är ett populärt resmål för sportfiske. Ta en fisketur på det öppna havet eller fiska från land eller bryggor. Om du är nybörjare kan du anlita en fiskeguide som kan hjälpa dig att fånga några av Floridas populära fiskarter.

Njut av natur, golf och restauranger

Cape Coral har flera naturparker och bevarade områden där du kan uppleva Floridas unika ekosystem. J.N. “Ding” Darling National Wildlife Refuge är ett av de mest populära områdena och erbjuder vandring, fågelskådning och möjligheter att se alligatorer och andra vilda djur. Om du är en golfentusiast har Cape Coral flera golfbanor att välja mellan. Cape Coral Golf & Tennis Resort och Coral Oaks Golf Course är två populära alternativ där du kan njuta av en omgång golf i vackra omgivningar. Cape Coral har ett brett utbud av restauranger som erbjuder allt från färsk skaldjur till internationella rätter. Gå på en kulinarisk resa och prova lokala specialiteter som färsk fisk, krabba eller det berömda Key lime-pajen.

Semesterboende i Cape Coral 

Det finns många alternativ när det kommer till semesterboende i Cape Coral. Välj bland mysiga hotell, AirBnB eller varför inte hyra ett eget hus i Florida

Hyra hus i Florida

Fördelarna med att hyra hus i Florida är många. Njut av ett lite mer utrymme med tillgång till privat pool och ett fullt utrustat hus – speciellt bra om ni är en lite större grupp som reser. Cape Coral är en populär turistdestination. Det är exempelvis många som reser under sommarmånaderna samt under jul och nyår, så se till att boka ert boende i god tid.  

Om forfatteren

Otto administrator